MJ's Café

Har fått lite reseproblem. När jag kom hem till jul kunde jag oturligt nog inte öppna min resväska som gått i baklås. löste sig efter ett besök hos polisen och två till Växjö. När jag nu kom tillbaka till Menorca för två veckor sedan, var laddaren till min dator sönder. Det är en ny på väg men under tiden känner jag mig lite isolerad från omvärlden. Dock nödvändigtvis inget dåligt med det. Fått mig att göra tusen andra saker. Fyllt på mitt kreativa lager. Träffat en ny vän. Pluggat. Börjat med nya vanor. Och det bästa med allt, hittat ett café med WiFi bara en kvarts promenad bort. Det är här jag spenderar en timme varje förmiddag.

Det har hänt riktigt mycket sedan jag kom hit men uppdatering från telefonen är inte riktigt min grej. Men nu vet ni läget. dags för mig att ta en promenad i regnet, igen. solen lyser verkligen med sin frånvaro och har endast visat sig en dag de två senaste veckorna. För bättre uppdatering så hittar ni mig på instagram. aanakinskywalker.Nyårsafton.

 
Aftonen började med att SuperFinaSnyggaSarah plingade på dörren, steg in och mixade 750 gram hallonsås. Serverades svampstuvning till förrätt och jag bjöd på wookat till huvudrätt. Sarah kirrade efterrätten. Vit chokladkladkaka. Huset luktade mat, fest och rock. Som Kia&Micke-nyår från bardomen gör. När klockan paserat tio fick vi överaskningsplan och blev upphämtade på garageuppfarten. Bjuder på bildbomb.
 
 
Alltid lika fina Sarah som dessutom hade finaste nyårshåret.
 


Dansades Gangnam Style.
 
Hittade sötaste hunden som också blev inbjuden till festen. 
 
Lyckades tillsammans med dessa snygga tjejer och en hel massa annat folk ta oss ut till tolvslaget för nedräkning och infirande av det nya året.
 
Peppen.
 
Tack snälla Mattias som lät oss komma hem till hans söta mormor och fira nyår.
 
Kollade på raketer i himlen och drack rosa bubbel. Söta Julia hade tomtebloss med sig till alla. Vi lyckades glittra in början av 2013 och allt var så himla fint och mysigt.
 
Spelades spel, dansade i silverskor, lekte lekar. När klockan började närma sig två hittades det apor, folk började slicka på eld och kameror och trilla i badkaren. Då drog vi vidare till nästa fest.
 
 
Ungefär så slutade kvällen och började det nya året.
Adjö fantastiska fina 2012. Hej 2013!
Verkligheten | 2013, Cajsa Erlandsson Granemalm, Gangnam style, Hund, Kisstina, Kväll, Ljungby, Sarah, Sommar 2012, adjö, bubbel, cajsa, christina, fest, finaste, glitter, jennie, julia, mattias, mys, nyår, nyårsafton, nyårsfest, sofia, sverige, tomtebloss, vovve, vänner | | En kommentar |
Upp