Christian Siriano

Hoppas att ni alla minns designen Christian Siriano från Project Runway, jag vet att jag gör det och jag kollar knappt ens på programet, förutom möjligtvis just den säsongen. Han var otroligt gay och jättemysig, man blev glad av att bara se honom. Häromdagen satt jag som vanligt och klickade runt lite på internet, kollade in olika kändisars outfits till Halloween för insiration, kom då över denna bilden och såg direkt att det var han och blev sådär jätte glad, var länge sedan jag såg något av honom. Tror att ni alla ser vem han ska föreställa?

Tangentbord och andra gamla saker.Lillebror har äntligen fått/köpt sin efterlängtade dator, igår var det installation av den. Så nu har det blivit lite runtflyttat av övriga datorer, mattias har vi ställt undan för tillfället och vilma har nu fått familjens gamla i sitt rum. Eftersom att jag av någon anledning va tvungen att bli en del av detta trots att jag kommer ha kvar samma dator så ledde det till att jag hittade lite av mina gamla bilder i dessa datorer. Luckades även till min stora förvåning att fixa en grej som var skum med skärmen som inte pappa lyckades med, snabbt fixade jag det dessutom. Nu när jag sitter här i vilmas rum med ett helt annat tangentbord än det som hör till min laptop så måste jag bara säga hur underbart skönt det känns, för det första så känns det bara lmänt bättre med ett riktigt tangentbord, det låter mysigare också, jag skriver forttare och jag behöver inte vara orolig för att det jag skriver helt plötsligt hara hoppa upp två rader och blandar sig med anna andra bokstäver som det har en förmåga av att göra hela tiden på laptopen! Underbart, verkligen!

Halloween på G.

Helt galet hur trött jag är numera. Steg upp vid ett idag, det är faktiskt inte okej. Innan tolv är okej. Helst ganska så tidigt men det är okej att vara trött ibland. Tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll, blivit lite sent de sista dagarna, sen vill jag alltid läsa innan jag somnar med så det har blivit jätte sent. Nåväl nu är det kört för idag. Får försöka ta mig upp imorgon i alla fall. Men jag har i alla fall varit duktig och gjort mina fem jobbansökningar för denna veckan. Frågan är hur det ska fortsätta nästa vecka, känns som att jag sökt alla jobb som finns häromkring nu.
Till något lite roligare, det är ju Halloween denna helg och då det inte verkar som att jag själv ska fira detta på några vis så passade jag i alla fall på att fixa min systers naglar i halloween-tema. Det blev fint faktiskt. Skulle tagit en bild på det men får se om jag hinner ta en när hon kommer hem från skolan. Fick även ett ganska så oväntat men kul sms innan idag, Linda ska iväg på Halloween-fest imogon och ville gärna att jag skulle fixa med hennes smink. Klart man ställer upp. En fet blåtira och en spruken läpp blir det. Kanske har ännu en halloween-sminkning till på lördag men personen i fråga verkar ändra sig hela tiden så vi får se. Imorgon kanske även Christina kommer hit, kanske. Jag får inte alls tag på henne så vi får se det med. Hoppas i alla fall.
Upp