Oscargalan del 3

Jag känner att jag börjar bli trött nu. Hade inte haft några större problem med att ignorera min trötthet om det inte varit för det att jag ska upp om tre och en halv timme. Har bestämt mig för att sova om 10 minuter. fast jag egentligen inte vill. Sanningen är att jag börjar bli hungrig med och jag vill gärna hinna somna innan hungern tar över. Först kommer det lite mer om Oscargalan.

Kvällens glada värdpar. James Franco & Anne Hathaway. Fin klänning har hon med.

 

Ännu en fin klänning. Klänningen hon bar då hon först anlände till galan. Gillar den lilla puffen därbak.

 

Gravida Natalie Portman var lika söt som vanligt. Dock bar hon några kontiga örhängen som liknande sådana toffsar som Marie Montazami har en stor kärlek för. Dom var lite för tunga för henne vilket syntes då hennes öra tyngdes ner.

 

Liten puss i publiken mellan Sandra Bullock och Halle Berry.

Oscargalan del 2

Scarlett Johansson är ganska så känd för att vara gelet snygg om jag inte har fel. Idag gjorde hon mig besviken och chockad. Nog för att många är ganska enkla, tråkiga och man inte lägger märke till dem. Håret var inte alls så vackert och glasigt som man är van att se Scarlett med. Det kändes fel och gav en godmorgon-känsla. Någon annan hade kanske workat det men Scarlett. Tyvärr. Klänningen var inte heller den vakraste och tillsammans med den klänningen och det håret hade jag valt en annan färg på ögonskugga. Bätte lycka nästa gång. Vi vet att hon kan bättre.

 

Någon som däremot var enastående vacker var Halle Berry. Hon hade den absolut utan tvekan vackraste klänningen under galan. Snygg färg.Snygga detaljer. Lite mer utan att vara för mycket. Snyggt, enkelt sminkad med matchande naglar. Kan inte bli mycket bättre än så. Perfektion.

 

"Let's Celebrate II"!

Upp