Älskade Älskade Jacob

Första natten, ingenting.
Andra natten, drömmde om en skog, en mörk, grön skog.
Tredje natten, drömmde  jag om honom, om Jacob.
Drömmde om honom på bussen, sedan på soffan.
Kan inte riktigt skaka av mig känslan av hanns oexisterande närvaro.
Känner bara en dimmig känsla av någoting från någon annanstans.

Fjärde natten, inatt, drömmde åter igen om honom.
Vaknade upp till samma dimma
Med ett fast beslut om att ringa honom och berätta, berätta om vad som hänt.
När morgondimman lägger sig till den där vardagsdimman jag lever i
tvingas jag inse att jag inte kan ringa någon som inte finns.

Snälla
låt mig somna om och vakna upp till
en annan värld än verkligheten
min värld
drömmarnas värld

You gave me the kind of feeling people write novels about.

Skulle vilja dela med mig av något smart. på sista tiden har jag haft lite svårt att somna och har då istället legat och funderat på smarta saker - sådana saker som jag är alldeles för lat för att skriva ner, för jag lär ju minnas dem ändå tänder jag. Det gör jag aldrig. Minns dom lite vagt bara och det jag minns låter inte alls lika bra som det gjorde på natten.

Håller på att läsa New moon nu igen, tänkte jag skulle läsa den en gång till innan jag ska på bion, så jag kan klaga på allt som är dåligt och fel. Med tanke på att min plan med en-bok-i-veckan har fungerat ganska så bra så tvivlade jag inte speciellt mycket på att jag skulle klara det men nu har jag bara 2 dagar på mig. Hinner inte läsa så mycket heller och är bara på kapitel 3 om jag inte minns fel. Hade helt glömt bort hur ont det gjorde att läsa denna boken. Känns som någon drar i en tråd som har en period av mitt eget liv från 2007/2008 fast i en annan dimension fäst i andra ändan, och drar upp det till ytan igen. Tur att det sjunker så lätt på dagtid. Inte för att det finns så mycket för mig att röra vid där ändå, det mesta är bara en tjock dimma, glimtar igenom ibland men orka inte ta tag i något. Jag gömde allt där i dimman, vet inte om jag planerade att någonsin vända tillbaka dit eller om jag kanske gillar att ha lite dimma där jag kan flyta omkring på dåliga dar. Dags att kämpa vidare med boken, jag kan klara det för jag är ju ganska så grym ändå!

Dont forget to flyFixat runt lite med arbeten som skulle lämnas in. Samt letat fram lite nya inspirationsbilder inför fotograferingen på måndag till mitt projektarbete. Borde egentligen lagt ner all denna tiden på att plugga eller åtminstonde åt att läsa en bra bok så att jag själv känner mig lycklig. men nu har jag fått lite grejer gjrot i alla fall. Känner mig plötsligt jätte pepp och har massa nya ideer till olika sminkningar, dock vet jag mycket väl om att jag inte kommer känna alls så mycket för det här imorgon eller få så mycket gjort som jag borde denna helgen. Nåväl nu måste jag sova känner jag. Godnatt (Detta var en bra dag)
Upp