Och så var det ju det där med Jake...

 

 

Har börjat läsa om twilight böckerna igen.Läste ju aldrig klart den sista och så har jag bara bläddrat lite i The second of Bree Tanner. Hade lite ångest över att lämna Göteborg i Fredags. Riktig ont-i-magen-ångest. Så jag tyckte att jag likväl kunde bädda på ångesten med lite twilight när jag ändå håller på. De vanliga känslorna när man försvinner in i en bok har inte riktigt kommit ännu men så har jag också bara läst omkring 150 sidor. Jake har nyligen gjort entré och då vet man att känslorna snart kommer. Jag skulle valt Jake varje gång. Även om Edward är drömkillen. Råkade snubbla över Trailen till den nya filmen. Ser helt okej ut.

 

 

 

(När jag pratar om karaktärerna så är det alltid från boken. INTE FRÅN FILMEN! men det vet ni väl redan.)

Detta handlar om magväskor.Är i behov av en magväska. Jag vet att det inte låter så snyggt men det är ju faktiskt väldigt praktiskt, bra att ha när man är ute och reser. Dessutom finns det snyggare modeller är de som dyker upp i era huvuden när ni hör ordet magväska. Jag har letat för fullt i Ljungby, Växjö, Jönköping, Kungsbacka och Göteborg. Hittade en, en enda som var i snyggare modell på Kungsmässan. Men den kändes ändå inte rätt. Har även försökt att hitta snygga på nätet också. Hittat en som är helt okej, tills jag såg priset som låg på några tusen. Nu har jag dock äntligen lyckats trilla över en sida från australien där de säljer många snyggare i olika modeller och färger. Det lutar åt den nedan, främst därför att den finns i mocka.Världskultur.Ungefär såhär kul hade vi på fredagen i göteborg då vi besökte världskultursmuseet.
Vi kom till museet 30 minuter innan det öppnade såvi fördrev tiden inne på shoppen på universeum. Jag hittade en liten grön T-rex som jag är fantastiskt nöjd med.
Det pågår det något jippo på stan då det varit rally idag.
Sitter mer öppetfönster och lyssna på coldplay som spelas just nu.
Folket jublar.
Upp