Gräddbullelycka och annat fint i Strömsnäs.

 
 
Blev inbjuden av min fina vän Kisstina att tillbringa en dag med henne ute på landet. Nöttja alltså. Hade till och med sådan lyx att jag blev hämtad inne i stan. Hela dagen spenderade vi på gräsmattan. Pratade massa om allt och ingenting. Drack te och åt choklad med majs i. Kunde nästan inte bli bättre än vad det var just då. Sommarmys på hög nivå. För att ändå göra det mesta av allt så tog vi bilen och körde på sommarfina vägar kantade av gröna ängar och med solen i ögonen mot Strömsnäs. Där tryckte vi i oss grädbollar och lät poppande godis från barndomsminnen hoppa på våra tungor.
   
 
 
 
 
Verkligheten | Kisstina, herrgårdstoppen, nöttja, sommar 2013, sommarfint, sommarverige, strömsnäs, sverige | | Kommentera |

FinFrukost.

 
Frukostdejt med Kisstina denna vackra tisdagsmorgon. Café Vildrosen. Nybakade frallor med ost som smakar precis lika gott som dem gjorde när jag var liten. Det är grejer det. Även fast jag vuxit upp nu och godkänner gurka på osten. Om den är tunt skivad vill säga. Gurka är ju ingen höjdare direkt. Citronte på det. Hade glömt hur gott det är. Fin morgon. Besökte även rödakorset där Kisstina fyndade två svarta toppar och jag hittade ett armband som jag önskade var ett halsband. Otur men tur. 5 kr fattigare.

 
 
 
.
 
 
 
 
 
 

Sommarmys.

 
Min dag med svensk sommar. Det var denna dagen. Familj och släkt kollade på hockey ute i trädgården. Lekte barfota med mina små saknade kusiner i gräset. Blåste såpbubblor. Hade picknick med plastmat från lekstugan. Rullade långborad med syster och kusinen. Spelade fotboll. Gungade i hängmattan. Sov utomhus. Det var perfekt.

 
Avslutade sommarmyset med grillning. Lukten av grillat som fyller hela kvarteret. mums. Det där det ska vara liksom. Potatisklyftor. Sallad med fetaost, tomater. Grillat kött. Kyckling. Baconrulladsparris. Och lätt coca cola till. Sommar. sommar. sommar.
 
 
 
Upp