13.12 12.52

Igår va det lucia, det var mysigt. Dom jag bor hos är väldigt julpyssliga av sig så det finns ett helt bord med massa pysselgrejer som man kan tillverka. Dekorerde 3 stycken pepparkakshus i helgen och igår dekorerade jag ungefär 7 plåtar med pepparkakor, lite jobigt för handen men det var okej ändå. Gjorde lite hemliga saker som jag kanske ska ge bort i julklapp. Åt julskinka och drack varm oboy som Lena och Björn gjorde till mig (: Snälla är dom!

Idag är inte en lika bra dag, men det är okej. haft en lektion. alla  är tydligen sjuka nu så en lektion gick bort. håltimme till tio i tre (bara 2 timmar kavr). Upptäckte just att min prova-på-sak på photoshop gått ut. Idag gick det ut, jag som behöver det just idag! Ganska så typiskt! Nu måste jag använda mitt gamla. inte alls lika kul.

Imorgon ska jag till Liseberg med Lena och Sandra. Trevligt (:

Yaaay! (100)Skulle kunna skriva något knäppt inlägg om min älskade Jacob igen men det är nog bäst jag låter bli. Idag var jag ledig från skolan så jag besökte göteborg och inhandlade lite julklappar istället. Så gott som klar med det nu. Inhandlade även - äntligen - ett nytt vitt linne. Ett eget! inte för att detta kommer hindra mig från att använda det andra, men nu kan jag tvätta det ibland! :D Kvällen slutade på biopalatset med MalinMalin! Såg New Moon igen! den gav ungefär samma känsla som förra gången, inte lika starkt bara. Fint ändå! Ljög innan, kvällen slutade inte där, när jag komm hem låg det nämligen ett paket till mig i trappan. Pappa har lagat min ena laddare så nu kanske datorn kan fungera ett tag i alla fall :D
Okej, nu ska jag sova/läsa/drömma om Jacob! (:

(Detta var mitt hundrade inlägg! bra jobbat caisa!)

Om 26 veckor tar jag studenten!

Egentligen är jag inte redo för studenten. När man va liten så var alla som tog studenten så stora. Jag tror inte att jag är så stor ännu? Det ska dock bli skönt att skippa gå till skolan! Och jag måste väl ändå växa upp snart misstänker jag. Om 35 veckor måste jag vinka adjö till barndommen!


Min dator funderar inte..igen. min laddare är sönder..igen. Men den funderade ett tag i allla fall, två måndader? Tror den smällte sönder faktiskt. Den brukar vara galet varm och förra gånge jag drog ur laddaren så satt hela kontaktgrejen lös. När den hade svalnat satt den fast igen. Jag måste ha min dator med för alla min arbeten osv ligger på den. Så idag blir det till att åka och prata med någon smart person och kanske köpa en ny laddare. vill inte, palla lägga pengar på sånt. Jag vill ha andra grejer, ett par nya glasögon till exempel. Ganska kul att se tycker jag. mina Linser är antagligen slut snart och vad har jag för användning av en fungerande dator om jag ändå inte kan se den!?
Upp