Mitt besök i Fina fina Göteborg. Varför är du där när jag är här.
Var och hälsade på min kära kusin som är ganska så nyinflyttad i Göteborg. Första jag möttes av när jag steg av tåget och vi tog oss ut från stationen var Timbuktu som stod på en scen och sjöng. I sånna lägen mår man så dåligt att man får ont i magen över att bo i Ljungby. Varför undrar man, bor jag inte i göteborg? Eller någon annan stans där det faktiskt händer något. Kusin Josefines lägenhet var fin. Ni vet hur man bygger upp en hel vision av hur någonting ser ut innnan man faktiskt ha sett det. Sen ser det inte alls ut så. Det var va som händer. Det var inte sämre på några vis, bara annorlunda. Fint. Ganska stort. Mysigt. Tände ljus och bänkade oss framför teven. Sådär vardagsmysigt. Fredag var shopping dag. Inte för att någon av oss direkt schoppade någonting. Strosade mest runt på stan och smidde planer. En av livets outtalade planer är trots allt Göteborg. På Lördagen steg Josefine upp tidigt och bakade och fixade medan jag som vanligt låg och sov, när jag ateg upp var jag sådär småsur som jag alltid är på morgonen. Känns fint att hon vet om det. Jag bidrog med att damsuga innan vi satte oss för att äta frukost. Efter ett tag va det fullt i lägenheten. Hennes föräldrar och farmor från Jönköping kom på besök. Även farmors syster från göteborg tittade förbi. Det skruvades upp hyllor och fixades och donades. På kvällen gav jag mig av på 20-års middag på Hard Rock Café. Vilket från början hade varit själva syftet med att åka till Göteborg. Det var trevligt att träffa gammla kompisar igen. Men det är kallt ute och jag stannar helst inne på vintern. Strax efter midnatt begav jag mig "hemåt" och kröp ner i soffan med cola och en gammal 90-tals film som jag verkade uppskatta mer än min kusin. Jag vet inte om jag har dålig humor eller om jag möjligtvis bara var trött. Söndagen gick tiden fort och på något vis var klockan redan 2 när vi till slut va redo för att möta dagen. Blev en lång, kall promenad i slottsparken. Träffade massor med olika djur och gled ner för backarna. Tur att det fanns räcken att hålla fast sig i så gårt man kunde, annars hade vi glidit med en helt annan hastighet. Kvällen bjöd på bio. Slutligen såg vi 50/50 som det var massa reklman för i Usa när vi var där i höstas. Den var fin. Jag gillar båda skådespelade i den. Den ena för att han är lite kul, ibland. Den andra för att han är glad. Man blir glad av dem. Mormor och morfar råkade befinna sig i göteborg samma helg och jag var snål och bestämmde mig för att gratis är bra. Tog skjuts med dem hem på måndagen. Vi stannade så klart på vägen och åt lax i laxbutiken. Det var gott. Mormor vet ju vilken lax jag gillar bäst så hon fick bestämma. Mormor och morfar tog bortskalet på potatisen som var till. Jag tyckte skalet var gott.

Tråkigt att packa!

Jag har liiite svårt att koncentrera mig på saker när jag vet att jag måste göra något. Så istället för att göra allt jag skulle så har jag gjort nästan ingenting idag. Lyckades så in en paket i alla fall. Alltid något. Nu sitter jag med en hel hög saker på golvet. För när jag väl packar så packar jag allt. ingen lätt-packare direkt. Har nu 6 långarmade till 4 dagar. Bra jobbat. Får nog rensa lite. Ska duscha ikväll med, och kolla på Beverly hills, minst ett asvnitt.

Annars var det faktiskt en bra dag idag. Jag lyckades klä på mig alla mina kläder på rätt sätt. ett poäng till mig. Snurrat till det ordentligt under veckan som varit. vid ett tillfälle lyckades jag ta på mig ett par tights bakochfram OCH utochin! galet. Ovanpå det tog jag på andra tights bakochfram! Bättre Lycka nästa vecka! dags Att sätta fart nu. Göteborg imorgon!

Lite sommar. Och lite ljus.

Drömmer om sol och varmare dagar. Jag antar att jag kanske eventuellt möjligtvis tycker det är okej att det är snö ute nuändå. För det blir lite ljusare. Ljuset tycks till och med hitta sin väg in till mitt rum. Inte för att det i närheten ens går att jämnföra det med ljus jag hade när jag bodde i kungsbacka. Jag kommer antagligen alltid att sakna det fönstret och den balkongen lite. Det var mysigt. Vädret nu kan i alla fall inte mäta sig med äkta sommarvärme. Till och med Florida hade kännt okej. Även om det var galet varmt. För varmt tyckte vi då. Men nu hade det kännts bra. En floridanatt kanske hade passat fint. Då var det lagom. även att gå i shorts hade kännts okej. Jag saknar shorts. det är lite enklare. Sandaler är förstås inte riktigt min grej. Får bli nya sneakers för min del. Vita. Mina vita adidas har liksom bytt färg och är precis som "min" nalle nu mer mörkbeige än vita. Som tur är har jag ju mina fantastiska flipflop som har en alldeles särskild plats i mitt hjärta. Lite som att vandra på moln. Även om molnen är en helt annan färg är dagis-rosa.

Upp