Fredagshäng.
Härliga. härliga fredag. När vi vaknade var vi sjukare än dagen innan. Jag i min hals och Sarah verkar ha fått feber eller något. I sägen delar vi ett stot, gigantiskt täcke. Under min halva är det oftast ganska okej temperatur, ibland lite varmt, tror att Sarah ofrivilligt delar med sig av sin värme. Hon har nämligen sin halva, plus ett extra täcke, plus en filt. Hon fryser.

Eftersom vi fått för oss att vi skulle baka och grejer stressade vi iväg till affären och köpte ingredienser. Lättare sagt än gjort. Med lite hjälp från personalen lyckades vi plocka ihop det mesta även om det fick bli oboy istället för kakao. Dem verkar inte riktigt ha kakao här. I varje fall inte inne på Consum. Slängde i oss lite soppa när vi kom tillbaka till lägenheten och tog sedan en promenad bort till ett litet mysigt ställe vid vattnet. El rincon..någonting. Det är mest turister som hänger där men det är som sagt mysigt och på fredagar dyker det upp folk med motocyklar. Sarah är ständigt sugen på motocykelkörkort. Då är det nämligen liveband. Varje fredag klockan 3. Vi kommer gå dit ofta. Bara för känslan. Denna dagen var det så mycket folk att vi fick sitta på marken. När allt var slut gick vi ner till havet lite. Hittade väldigt klart vatten.

På kvällen bakade vi falsk tosca. Det var lite svårt och den blev lite fluffig. Smakade lite varmt och bränt inatt när vi tog första biten. Tog en i morse, då var den helt klart bättre. Nu kan jag tilloch med lite svagt känna smaken av att det ska vara falsk tosca. Gott!
Upp