Fredagshäng.
Härliga. härliga fredag. När vi vaknade var vi sjukare än dagen innan. Jag i min hals och Sarah verkar ha fått feber eller något. I sägen delar vi ett stot, gigantiskt täcke. Under min halva är det oftast ganska okej temperatur, ibland lite varmt, tror att Sarah ofrivilligt delar med sig av sin värme. Hon har nämligen sin halva, plus ett extra täcke, plus en filt. Hon fryser.

Eftersom vi fått för oss att vi skulle baka och grejer stressade vi iväg till affären och köpte ingredienser. Lättare sagt än gjort. Med lite hjälp från personalen lyckades vi plocka ihop det mesta även om det fick bli oboy istället för kakao. Dem verkar inte riktigt ha kakao här. I varje fall inte inne på Consum. Slängde i oss lite soppa när vi kom tillbaka till lägenheten och tog sedan en promenad bort till ett litet mysigt ställe vid vattnet. El rincon..någonting. Det är mest turister som hänger där men det är som sagt mysigt och på fredagar dyker det upp folk med motocyklar. Sarah är ständigt sugen på motocykelkörkort. Då är det nämligen liveband. Varje fredag klockan 3. Vi kommer gå dit ofta. Bara för känslan. Denna dagen var det så mycket folk att vi fick sitta på marken. När allt var slut gick vi ner till havet lite. Hittade väldigt klart vatten.

På kvällen bakade vi falsk tosca. Det var lite svårt och den blev lite fluffig. Smakade lite varmt och bränt inatt när vi tog första biten. Tog en i morse, då var den helt klart bättre. Nu kan jag tilloch med lite svagt känna smaken av att det ska vara falsk tosca. Gott!

Ibland är det missbedömningar och ibland är det missförstånd.

Gjorde oss redo för en kväll på stan. Skulle möta upp några vid klockan ett. Nu är det så illa att sista bussen går från vårt ställe vid kvart i tio. Så vi tar alltid denna bussen och sen få vi chilla i stan i väntan på att saker ska ske. Inget undantag denna kvällen. Tog bussen in och vandrade runt lite. Gick längre längs strandpromenaden än vad vi gjort tidigare gånger, upptäckte nya områden. Provade en ny gungbräda. Två för att säga sanningen. Stod upp med en fot på varje. Det gick inte alls så bra och enkelt som vi trodde. Men vi slog oss inte. Satt i en park en stund och kollade på hundarna som lekte.

Vi lyckades på något vis utan att riktigt planera det hamna på samma bar som vi varit på tidigare. Vi trivs egentlien där. Det är lite lagom litet och mysigt. La Cantina. Blev lite halvt övertalad till att ta rödvin istället för vitt. Tänkte att, kan ju alltid prova. Det vi fick var inte rödvin! Det var rött och det innehöll rödvin men det var inte det vi hade beställt. Det var okej. Sugrör och allt. När man är i spanien får man festa till det lite på torsdagar. Satt där en bra stund och väntade på att våra vänner skulle ringa. Träffade lite nya vänner udertiden. Dem kunde lite svenska. Och engelska. Det var fint. Tyvärr var jag trött och sjuk och ville gå hem. På vägen hem går vi förbi baren där vår andra kompis jobbar. Vi har så många vänner nu. Han är så snäll och glad. Alltid. Vi gillar honom. Han hälsade och tyckte att vi gick hem tidigt. Klockan var ju inte ens två. När vi börjat vår långa väg hem så ringer Sarahs telefon och det är våra andra vänner. Dem vi skulle mött som aldrig hörde av sig. Lite sent tycker vi, dem hade antagligen väntat på oss vid ett annat ställe men vi trodde dem skulle ringa. Planerar att träffa dem en annan dag istället.NI GLÖMMER VÄL INTE!!!!

Upp