En gång hade jag små vänner som kom på påse.


Kommer ihåg när jag var mindre och jag fick sådana här små Sea Monkeys, fast mina var i en blå grej istället för röd. Jag tror jag var ganska stolt över dem, men alla mina vänner som inte kom på påse sa till mig att dom inte levde på riktigt, dom sa att det va fejk, för man kunde inte börja leva bara för att man hälldes från en påse ner i vatten. En dag dog dom, tror dom torkade ut för att jag var på semester, eller så glömmde jag bara bort dem.

Äntligen fredag?Åhh så bästa dagen på länge. inte för att den är överdrivet bra utan mest för att det är en perfekt vanlig dag. Alla avnliga dagar borde likna denna lite. Cola är okej nu men för det är helg. ska äta kyckling-tortillas nu som jag har gjort för att jag är så otroligt äckligt grym på att laga mat. Sen åker jag hem till lilla ljungby. Har en fin långhelg planerad. Varje gång jag läser så tänker jag på hur dålig jag har blivit på att skriva bra, saknar att ha Lasses blogg som inspiration. Inte för att han är bättre än alla andra utan mer för att det går rakt in i hjärtat. Så Lassigt, så caisigt, så perfekt utan perfektion.

åhh, Äntligen en caisa-super-duper-pepp-kick!

Sorgligt men sant att jag alltid får mina pepp stunder när jag är ensam. pepp som pepp dock! :D jag vill inte gå in på detaljer och jag vet att man inte ska glädja sig över saker i förväg för det kommer alltid tillbaka till en igen! hej straff. men det känns okej. Känns som att jag äntligen släpper taget om någonting som funnits med mig allför länge! känner lite vår -08 känsla igen! inget kan antagligen vara bättre! In till Gbg och köpa skor nu för at fira! (Snälla skor finns kvar! jag kommer älska er)
Upp