Parc Natural S'Albufera des grau.

 
En dag hoppade vi allihop in i bilen, mötte upp kusin-familjen och körde den långa vägen genom ön. Tog inte huvudvägen som vi brukar utan körde gamla vägen som ungdomarna tydligen tar när dem varit ute och festat. stenmurar. stenmurar. så som det är som mest här på Menorca. Jättevackert. Stannade vid det naturresarvat som varit resans mål. Här ska det finnas två stycken träd som är de enda av detta slag i europa. Dock verkar ingen veta vilka träd det är. Fåglar bor det här också.
 
 
Picknicken tog vid med oss till till stranden. Dinosauriekex och fanta är det som gäller här. Det vill säga om man inte är intresserad av de chips med skinksmak som äts jämt och ständigt. Kan tillläga att för att göra det hela ännu mer lite apptitligare så har man en bild av skinka utanpå chipspåsen. Inte bara en liten skinkbit utan ett helt ben avskalat på hud.
Promenerade på stranden med fina barn och avslutade kvällen med solnedgång och två regnbågar bredvid varandra som speglade sig i havet.
 

Hej mitt namn är instagram.

 
      
 

Macarella.

 
 

Hittade den sötaste hårigaste lilla familjen som precis som vi var ute på söndagspromenad vid havet. Åtta små vänner som höll händerna eller vad nu sådana små lurvisar gör. Kanske något annat eftersom att dem vad man kan se inte ha några händer. Dem höll ihop i alla fall.

Söndagspromenaden.
 
Upp