Csn-rabatt.

Jag gjorde det. Jag beställde tröjorna. Det var ju 10% av priset idag. Tog även hjälp av min lillebror som fortfarande ha csn, så vi använde hans csn-kort =ytterligare 10 % rabatt! Underbart! Och dessutom är det frifrakt när man beställer för den summan som jag gjorde. Det känns alltså helt okej, inte så farligtalls. Överkommligt i alla fall! :D Inom en snar framtid kommer jag ha 2 paket att hämta ut på posten!

Helt crazy alternative apparel.
Jag är helt crazy. Ni vet tröjorna jag tjatade om i förra veckan. Dem som är så otroligt sköna och som jag var kär i. Menningen var ju att jag skulle välja mellan grön, röd och brun. Jag valde bort den gröna eftersom att den inte finns på den hemsidan jag redan är medlem på och jag är för bekväm för att bli medlem på ännu en sida. Problemet är att jag nu har lagt både den bruna och röda i shoppingvagnen. Båda i storlek M. Jag vet inte om det passar men jag tror det. Killar rekomenderas att ta en storlek större än vanligt eftersom att det är Unisex-storlekar. Jag har M på andra killtröjor så M borde alltså funka, vill inte att den ska vara för tajt. Och det är Extra billigt, dock är imorgon sista dagen för det, och det är frifrakt. Ändå tycker jag att det är ett pinsamt högt pris. Lite pinsamt i alla fall. Och min bror verkade inte vara särkslit intresserad av tröjan så jag kan inte ens lätta mitt sinne med en ursäkt att det är lite till honom med, min syster skulle förstås älska tröjan men hon har så mycket andra kläder, dessutom spiller hon ofta och man måste vara försiktig med tröjor för detta priset anser jag. Åandra sidan så fick jag ett jobb idag och börjar nu på Onsdag, med tanke på hur många jobb jag sökt osv så är jag värd en belöning för att jag äntligen fick ett jobb, dessutom innebär det också att det kommer att komma in nya pengar!

En ursäkt som jag eventuellt skulle kunna använda mig av är att min chef (hehe jag har en riktig chef som inte är min morbror) saatt jag får ha koftor på mig, om dem är enfärgade. Dessa tröjor är enfärgade, dock är dem inga koftor utan zipzip, men hon kanske tycker att det är okej? i så fall är det en bra ursäkt. Ska jag, eller ska jag inte klicka på "Lägg Order" -knappen?


Adventsfix.

Hållt på hela dagen främst med att fixa min brors rum. Vi kör lite extreme home makeover här. Skickade ju iväg lillebror på Dreamhack över helgen och nu har vi fixat och dornat med möbler, tapeter, gardiner, kuddar, lamor, blommor osv. Det blev mys och vi vill alla flytta in i rummet vad vi nu hoppas på är ett fint tårfyllt ögonblick föllt av ett "oh my god" när han ser det, precis som på tv.
Sen är det ju även advent imorgon och man ska hinna med att sätta upp stjärnor och ljustakar i alla fönster. Mamma har fyllt hela den redan överfyllda hallen med massor med lådor med julsaker i som vi tog ner från vinden. Tydligen brukar vi göra vårt pepparkakshus nu till första advent också, jag har ju inte varit med på två år, då jag inte bott hemma, men det är alltså nu. Det hinner vi inte med i år, så det får antagligen bli till nästa helg det. Jag är i själva verket inte alls så julig av mig, det jag gillar är bara mys-känslan, alla småtomtar här och var hade jag kunnat hoppa över. Men detta det gillade jag. Passar mig bra.


Upp