The OC

IDAG MISSAR JAG INTE OC!!!!! såg i måndags att det gick på tv igen men jag har av olika anledningar missat det varje dag, men inte idag. Visseligen har jag redan sett dessa av snitt hur många gånger som helst. Det är bara de absolut sista avsnitten jag vara sett en gång. men jag längar till säsong 3 när Johnny är med osv. Jag tror jag är lite trött på honom med. Villa Holland är ju med också och jag gillar henne. Och Jasper och ja massa! pepp. Seth Cohen gillar jag nu, lite, det gjorde jag inte så mycket förr. Fattade inte grejen, nu är han kul.

Dags för vinterrevyn i Markaryd.

 

 

Dags för lite sådant här ikväll. Klockan 5 går bussen från stan. Jag tror inte jag var på detta under de två åren jag bodde i Kungsbacka men jag skulle tro att det är omkring 5 gången jag går på det. Det har alltid varit roligt så det ska det nog bli kväll med. Mormor som har bjudit med oss som vanlig. :D

Tajts telma.Jag glömmer att sortera bilder. Jag gör det imorgon. För jag gillar att göra andra saker så som...andra saker. Här är mina nya tajts föresten. Jag vet att ni inte kan se dem, men ni kan låtsas. Dem är roligare i verkligheten än på bilden. Inte så tråkiga alltså. Jag kommer antagligen drömma om att det springer elefanter i mitt rum på grund av min tavla. Sova kanske?
Upp