"Reading? Hm. I didn't know you could read."

Vet inte hur många som vet detta, men när jag var sisådär 11 år hade jag en crush i Tom Felton aka Draco Malfoy. Här kommer några klipp på honom när han sjunger och spelar lite gitarr.

Känner verkligen hur detta på något sätt lyckats bli en Harry Potter/Twilight - blogg, vet inte hur det hände? Försöker få med lite annat med men det är som det är och ni får helt enkelt leva med det!
(Åhh jag har en fluga i mitt rum! Finns det något lika irriterande? Jo det gör det men det kommer definitivt med på topplistan! Kommer bli svårt att somna lycklig inatt!)

Big Fish

Igårkväll gick Filmen Big Fish av Tim Burton på svt1. Länge velat se den men sen så sa någon att den är dålig och jag har inte orkat ladda ner den för jag kollar ändå aldrig på de filmer jag laddar ner. Men så när jag såg i tidningen att den skulle gå på tv så passade jag på. 22.15 bänkade jag mig framför tvn med te och utan några större förväntningar. Måste säga att jag blev positivt överraskad. Den var bra, fin och efteråt kände jag mig väldigt inspirerad. Gillar!

The pretty reckless - Make me wanna die


Sitter och fryser i mitt kalla rum nu. Precis höjt elementen lite. Bytt om till ett par aningen obekvämare byxor då jag knappt vågar röra mig i mina älskade svarta som har spruckigt. (Dom gick sönder när jag va på bio i Göteborg, hela vänstra halvan bara sprack och jag hade tyvärr inte svarta underkläder^^ Nu är dom dock lagade men för ömtåliga för att röra sig för mycket i.) Försöker återigen skriva på mitt CV men det är sååå tråkigt att jag verkligen inte kan koncentrera mig. Istället kollar jag på ljudlös tv och lyssna på Taylor Momsen - Helt och hållet Christinas fel!

Tänkte hitta en bild på taylor att lägg in men allt jag kommer fram till är att jag saknar Gossip Girl och ofc Chuck Bass!
Upp