Baby-G

Idag har jag slösat pengar! Jag köpte mig en ny lampfot och en lampskärm. Jag tänkte köpa mig en likadan lampfot som jag fick i julklapp för jag vill gärna ha två. Lampskärmen skulle jag okcså ha en likadan. Men alla sådana lampskärmar va slut, vilket jag misstänkte för jag såg inga förra gången jag var inne och kollade. Den är liksom kantig, dock hittade jag en lampskärm som faktiskt var i samma tyg, den sista i det tyget. Fast den var då rund istället. Hon som jobbade gav mig 20% på den bara för att det var den sista! Blev en likadan lampfot fast en storlek större eftersom att det passade bättre då lampskärmarna skiljde sig åt lite. Mer än såhär betalar ja nog inte för en lampa. När ja satt i bilen innan jag gick in för att köpa lampan så fick jag ett sms som meddelade att mitt paket som jag väntat på nu fanns på ICA MAXI för att hämtas. Glad blev jag. Jag har ni fåt min lekjacka, den är lilla, den passade och den var skön. Fick också min Baby-G! Nöjd med den med. Blev glatt överraskad när jag såg hur liten den var. Inte för att den är direkt liten men alla klockor brukar bli så stora på mig. Hela iden med Baby-G är ju att det ska vara en mindre version av G-Shock. Men ändå Den var liksom lagom! Helt underbart. Tog ett litet tag för mig att ställa in lite inställningar men den tickar på fint och visar nu den tidzon jag lever i och inte tiden i Tokyo! Dag och Datum visar den med! Och sekunder! Den går ungefär 15 sekunder efter text-tv men det känns helt okej.

BRA | BÄTTRE | BÄST

Jag tror att jag mår bättre idag. Vaknande precis för femte gången. Jag kan andas! Mer eller mindre i alla fall. Har inte vågat stiga upp ännu bara eftersom att det är när jag anstränger mig som det blir jobbigare. Så bättre men inte bra. Febern känner jag inte heller av, kan vara för att jag tog ipren förra gången jag vaknande. Ögonen har jag inte alls ont i, vilket innebär att jag kanske kan ta på mina linser idag och slippa gå runt som en nyfödd kattunge.

Blir lite sur på jackan och klockan jag beställde. Står att det ska tta 1-6 arbetsdagar. jag beställde det klockan 7 i torsdags morse och på hemsidan står det fortfarande "beställningen behandlas", det står itne varorna plockas eller ordern skickad. De varorna jag beställde tog slut från lagret samma dag jag beställde dem så jag hoppas att det var jag som tog slut på dem och att jag inte får ett majl på fredag eller något där det står att produkterna tyvärr inte finns i lager. Nåväl 4 arbetsdagar har ju faktiskt bara gått. 2 kvar.

Härligt att får vara lite sjuk.....eller nej, just det. Skir jobbigt att vara sjuk. Känner mig som 5 år gammal med det undantaget att ingen tar hand om mig. Feber, ont i ögonen, ont när jag andas, ont i halsen, ja ni vet. Bäddat ner mig i sängen nu och för en gångs skull har jag också dragit för garninerna, inte oftaa det händer kan jag lova. Dags att kolla lite avsnitt av olika serie, lost och off the map blir det. Kanske någon film också. Ikväll blir det Brothers and sisters. Adjö. Och tyck synd om mig.

Upp