En spansk vardagsdag för lilla lillasyster.

 
 
Fredag 23 November.
Idag var det lite nya vardagsritualer, tog Nicole till skolan. Sedan tog jag min bleka lillasyster med mig och vi gick en morgonpromenad ute i dimman. Hamnade på ett litet café där vi fortsatte dagen med en frukost, med toast med tomat förstås. Det var det där caféet med skorna så vi kollade lite på skor också, eftersom att man liksom måste göra det när man ändå är där.
 
 
Dagen rullade på efter det,när vi kom tillbaka till huset vandrade vi runt i den vackra trädgården, hälsade på kycklingarna som har blivit jättestora men som fortfarande inte lägger ägg. Vilmade hade nog egentligen velat bada i poolen, men vi vet hur färgen på vattnet ska vara blå, kanske turkos. Det var den inte. Inte alls. Lite mer som min favoritfärg fast inte så fräsh.
 
Lillasyster fick följa med mig och Nicole på artclass, vi hackade lök, vi drack coca cola på ett annat fik ute i solen. Helt fantastikt väder. Framåt kvällen hamnade vi i Ciutadella där vi ska spendera helgen i lägenheten tillsammans med de andra systrarna. Avslutade kvällen  med att gå ut och äta, alla behöver ju mat liksom, resulterade med Vilmas första tapas.
 
España, Verkligheten | |
#1 - - kisstina:

Vad söte de är med matchande jackor :)

Upp