We'll Always Have Paris..

 


 
 
Har haft en supermysig impulsvecka i Paris tillsammans med min fina kusin Josefine. Allt var så fint och vackert. Massvis med gamla hus vart man än gick någonstans. Det är då man börjar fundera på hur dem kunde bygga såhär fint förr, när det mestadels byggs saker som liknar lådor nuförtiden. Vad hände undrar man? Är det inte menningen att utveckligen ska gå framåt? I alla fall. Husfasader, tak, ballkonger, fönster, dörrar. Små gränder med smala trottoarer. Träd som växer överallt. Skulpturer och fontäner.
 
Vi ville hinna med allt men det var visst någon som sa att man ska prioritera. Såg franska OS-medaljörerna. Shoppade på Paris soliga gator. Frukost på franska caféer. Åt picknick med baguetter och vin mitt i natten under ett blinkade Eiffeltorn. Cykelturer genom stan. Vandra hundratals trappsteg i Notre Dame. Båttur på Siene. Återigen fick vi känna på våra fötter. Saknade våra fantastiska flipflop som vi inhandlade i Florida.
Ute i världen, Verkligheten | Cykel, Eiffeltornet, France, Frankrike, Josefine, Kusiner, Montparnasse, Notre Dame, Paris, Siene, cajsa | |
Upp