Drömmar om högstadiet..

Usch och fy! Drömmde att jag var tillbaka på högstadiet. Kungshög. Hade en skum idrottlektion med min paralelklass och med min lågstadieklass. Det var en hinnderbana och alla var täckta av tort gräs. Alla såg likadana ut. Om man blev tagen skulle man hindra andra från att komma förbi. Det var massa regler och uppbyggt mellan 2 konstiga gympasalar. Inte helt oväntat blev jag tagen och ALLA lyckades ta sig förbi mig. Min idrottslärare var inte glad på mig och jag var verkligen tillbaka, det utspelade sig inte från förr. Tyckte det va konstigt att han itne visste vem jag var. Vi körde lektionen 2 gånger. Skulle köra en tredje. Kom in i omklädningsrummet, valde en plats långt borta. Helt plötsigt står mitt ex jämte mig, men en tjej från sin klass. Jag ignorerar bara att han är där först. Men efter en stund frågar jag honom varför han är inne på tjejernas omklädningsrum. Han förklarar att han är gay nu. JAg har hört det förut men jag tror ändå inte på honom. Han fick inte vara med inne på killarnas. han frågar varför han är där. Jag frågar varför inte?.

Malin. En lägenhet inne i Göteborg. Vi äter grönsaker. Jag går ut. Går många steg på gräset. Planerar att säga att jag tycker om henne tio. Det var fint. Men fel. Jag sa inget när jag kom tillbaka till lägenheten.

Att Flyga. Jag vill inte flyga. Men jag vill åka. Går ombord på planet. Vi får inga platser istället ett genomskinligt rum med säng och foräljer. När planet lyfter känns det mest konstigt och vi beslutar oss för att leta upp några pplatser ändå och späner fast oss. Planet lyfter rakt upp. Det är el- och telefon ledningar ovanför. Vi fastnar i dem och lyckas landa igen. Vi flyger igen. Jag är nervös. Vi misslyckas. Hoppar av från planet. Går mot rulltrapporna som går kors och tvärs genom hela flygplatsen. Vi hoppas hit och dit. Vi är jagade.

SLUT.
Drömmar | |
#1 - - Patrik:

Högstadietiden... usch.. vill inte minnas...

Upp