Platja de Cavalleria

 
 
Ännu en utflyksdag. Platja de Cavalleria blev dagens första stopp. Mitt första besök på stranden här. När vi låg på stranden kom det någon med märklig hy gående. Först trodde jag att det var brännskada, hudsjukdom eller väldigt märkliga leverfläkar. Sen kom jag på vad det var. Detta stället på ön har en rödaktig lera som folket kommer halvnakna och rullar runt i. Det ska tydligen vara bra för hyn. Stackars människor denna dagen dock, efter bara en stund och ett dopp i vattnet invaderades hela viken av brännmaneter vilket gjorde avsköljningen av leran lite mer komplicerad för deras del. Syster gjorde ett halvhjärtat försök med lera i ansiktet. Såg mest ut som en mindre vacker skäggväxt.
 
 
Pappa och hans semesterhatt. Den symbolisera semester. Han köpte annanas av en man på stranden som vandrade runt med skottkärra full med annanaser och kokosnötter.
 
Själv lyckades jag bränna forsulorna. Nya regler från och med nu. Använd ALLTID flipflop i sanden. När man befinner sig på handuk eller liknande plaseras flipflop upp och ner för att undvika brännheta överaskningar.
 
 
 
España | |
#1 - - ronald W:

kul! brännde med mig under foten för inte så länge sedan på vår plast brygga haha!

Upp