Första veckan här börjar gå mot sitt slut.

 
Nu är första veckan här snart över. Vet att ni har väntat på en uppdatering men jag har inget internet i huset för tillfället. L är jättesnäll och har tagit med mig till hennes kontor där jag just nu sitter och skriver, massor med kvinnor som pratar runtomkring mig, tur att jag kanppt inte förstår ett ord av denna spanskan annars hade det kunnat vara lite distraherande, nu är det mest som bakgrundsmusik.
 
I alla fall, veckan som gått har varit fantastiskt. Om jag hade haft några förväntningar så hade den levt upp till dem. Dock har allt gått så fort att jag inte alls har hunnit att fundera över något eller ens haft någon tid alls till att hinna bygga upp några förväntningar!
Vet inte alls vad jag ska börja med att berätta. Det har hänt så mycket och jag har slocknat i sängen om kvällarna minst lika tidigt om barnen. Det har varit så mycket att se och så mycket jag vill komma ihåg och massvis med nya intryck. Vet att det är lite jobbigt när man skriver för mycket och det bara är massa text, ingen orkar egentligen läsa igenom någonting, tänkte att jag skule få upp ett inlägg med lite foton nu på morgonen också.
 
Bra vecka i alla fall och den är inte slut ännu, även om jag är ledig på helgen är jag säker på att jag kommer följa med ut på äventyr och uppleva lite även på helgen! Och dessutom, ikväll är det pizzakväll!
España, Verkligheten | Au Pair, Ferreries, cajsa, menorca | |
Upp